Diamond Mask – Био-Маска за с Натурален Състав за Качествена Грижа за Косата

Diamond Mask за коса БългарияDiamond Mask е нов вид маска за грижа на косата с естествени съставки. Налична е от известно време на българския пазар. Има 2 фази на действие – маслена и активна серумна фаза. Предлага се под формата на крем, които се нанасят директно върху косата – така формулата ѝ може да осъществи моментно действие. Основното предназначение на козметичното средство е да възстановява изтощената коса. Компанията-производител се казва „Doka Distribution“ и се намира в Лондон, Великобритания. Те се радват на популярност онлайн, като едно от последните им предложения на пазара е универсалния био-тор AgroMax.

Друга интересна особеност на маската за изтощена коса е това, че тя има натурален състав. Тези био-екстракти са признак за високо качество и ефикасно полезно действие върху косъма. Като цяло продуктът е създаден с цел да повлияе благоприятно върху здравето и външния вид на косата като възвърне нейния блясък, еластичност и естетичен изглед. Затова маската спада към сегмента био-козметични средства.

В случай, че имате интерес да научите повече подробности за характеристиките, състава и действието му под формата на маска за, прочетете докрай ревюто, което следва.

Фактори, Които Действат Негативно Върху Вида и Здравето на Косата!

коса, фактори влияещи на косата

Съвременният човек е част от едно глобално общество, което има забързано и напрегнато ежедневие, в което често са налице редица негативни фактори и обстоятелства. Те оказват пагубно влияние върху организма и имунната система, а това неминуемо се отразява и на косата.

Тук ще обърнем внимание на основните фактори, с които се сблъскваме ежедневно и които влияят отрицателно върху нашето здраве и външен вид:

 • Климатични Условия – студът и ултравиолетовите лъчи са двете крайности в променливия климат, които оказват най-лошо въздействие на косата. Подложена на такива екстремни условия през лятото и зимата, тя става изтощена и уморена. Това веднага се отразява и на цялостния вид на прическата. Препоръчително е целогодишно да се полага качествена грижа за здравето на косата, за да може тя да бъде по-устойчива на резките промени в климата.
 • Стрес – натовареният график и многобройните професионални и лични задължения, които ни затрупват ежедневно, са предпоставка за поддържането на високи нива на стрес. Когато организмът е стресиран, това дава отражение и върху външния вид. Косата също е чувствителна към стреса, затова нейното състояние може видимо да се влоши при продължителен период на притеснения и тревоги.
 • Изтощителни Диети – много хора се подлагат на мъчителен глад и сурови диети, за да изглеждат перфектно. По този начин обаче, те отслабват организма и имунната си система, а така тялото става лабилно и лесно се поддава на атаките на различни вируси и бактерии. Като краен резултат може да се стигне до често боледуване и загуба на здравия вид на човека. Ето интересна статия със храни изключително полезни за визията на косата ни.
 • Прием на Лекарства – много от лекарствата, които хората приемат често, предизвикват различни странични ефекти, които се отразяват и върху вида и здравето на косата. Силни медикаменти като антибиотици и антидепресанти могат трайно да увредят косъма и да направят неговата поддръжка изключително трудна.
 • Агресивни Козметични Процедури – силната гореща струя на професионалните сешоари, химикалите в боите за коса, топлинната обработка с преса и маша са само част от козметичните практики, на които редовно подлагаме косъма. Много често всичко това се отразява негативно върху косата и тя започва да изглежда слаба, тънка и нееластична, а често започва и да пада.

Всички гореспоменати фактори са част от ежедневието на почти всеки човек. Затова е препоръчително да полагате ежедневна и висококачествена грижа като използвате натурални продукти с доказана ефективност и висока степен на полезно действие. Има и отлични домашно приготвени маски за коса.

Сега нека видим какво точно представлява новата маска за коса Даймънд Маск и защо си струва да се използва.

Diamond Mask, коса, косопад, жена

Как Работи Diamond Mask Био-Маската със Формула за Изтощена Коса?

Био-маската Diamond Mask е вече от известно време българския пазар работи чрез формула, която се грижи за изтощената коса като възвърне нейния блясък и еластичност. Според официалните данни, които са налични за продукта, той има 2 основни фази на действие, които са комбинирани в състава ѝ.

 1. Фаза на активното възстановяване – Неутрализира факторите, които причиняват чупливост и изтощение на косъма. Освен това се очаква тази фаза да забавя и процеса на стареене на фоликула, както и да засили притока на кръв в главата. Така би следвало да се стимулира подхранването на косъма.
 2. Маслена фаза – Производителят твърди, че тази фаза на действие на маската подобрява външния вид на косата като я овлажнява и й придава блясък. По този начин се очаква тя да не бъде вече чуплива, а гладка и мека.

Гореописаните фази се дължат на синергичния ефект на съставките – те има за цел трябва цялостно да възстанови здравето и вида на изтощената коса, както и да допринесе за нейния нормален растеж и жизненост.

Diamond Mask Мнения и Отзиви – Какво Харесват Потребителите в Натуралната Маска за Коса?

Даймънд Маск, мъж, оплешивяване

Коментарите на потребителите за маската за коса Даймънд Маск са главно положителни. Нашият екип разгледа множество форуми за красота и здравословен начин на живот у нас и в Европа, наподобяващи БГ Мама. Главно потребителите изказват своите положителни впечатления от продукта в своите Diamond Mask мнения. Смятат, че съставките действат добре и то по предназначение.

Искахме разбира се и мнение за Diamond Mask от няколко професионалиста. Оказа се, че маската е позната в няколко вериги фризьорски салони и те силно я препоръчват на клиентите си. Натуралния състав подхранващ косъма е основно предимство в отзивите.

Нашият екип събра кратко обобщение на положителните им отзиви:

 • Подпомага Хидратацията и Мекотата на Косата;
 • Възстановява и Подхранва Структурата на Косъма;
 • Подпомага По-Лесното Разресване;
 • По-Малко Случаи на Косопад;
 • Съдържа Натурални Съставки;
 • Нанася Се Лесно при Ежедневна Употреба;
 • Достъпна Цена на Територията на България;
 • Без Данни за Странични Ефекти и Противопоказания.

маска diamond, ефекти, резултати

NB! Липсата на информация за неприятни странични ефекти и противопоказания не означава, че такива не могат да възникнат индивидуално. Клиентите трябва да имат предвид това и да прочетат внимателно инструкциите за употреба, включени в опаковката от производителя. Не бива да се надвишава максималния брой нанасяния на ден, определен от производителя.

Diamond Mask Състав – Какво Включва Формулата на Маската за Коса?

състав, коса, маска

Формулата на маската за коса се състои от натурален Diamond Mask състав. Ето и кои са основните елементи в него:

 • Коензим Q10 – Подпомага изтощената коса – овлажнява и подсилва структурата на косъма.
 • Екстракт от Коприва и Бреза: Благоприятстват растежа на косъма, както и доброто кръвообращение, стигащо до скалпа.
 • Екстракт от Репей и Хмел: Правят косата по-бляскава и силна. Грижат се добре за космените фоликули и намаляват косопада.
 • Екстракт от Детелина и Елда: Омекотява, овлажнява и прави косата лесна за разресване.
 • Екстракт от Амарант и Черница: Възстановява и подхранва изтощената коса. Благоприятства състоянието на цъфтящите краища.
 • Екстракт от Бобров Мускус и Медуница: Регенеирара косата, като я подхранва с ценни хранителни вещества.

Как Се Нанася Diamond Mask? Инструкции за Употреба

употреба, даймънд маск

Подробни инструкции за това как се нанася био-маската са коса са включени в официалния ѝ уебсайт, а също така са налични в опаковката. Ние решихме да ги включим и тук за улеснение на потребителите:

 1. Нанесете малко от био-маската за коса по стандартния начин – чрез масажиращи движения, към краищата на косата, като избягвате корените.
 2. Трябва да се остави 20 минути преди да я отмиете.
 3. Био-маската Даймънд Маск трябва да се нанася до 4 (четири) пъти на седмица в продължение на цял месец

Много от клиентките в фризьорските салони споделят, че се усещат тонизирани веднага след приложение на маската.

Diamond Mask Цена – Как да Поръчам Натуралната Маска за Коса на Добра Стойност в България?

diamond mask, маска за коса, жена

Натуралната маска за коса може да бъде закупена на добра цена в България. Потребителите твърдят, че са успели да направят това през официалния уебсайт на био-маската. Производителят ѝ не я предлага в големи онлайн магазини, като Amazon, eBay, eMag, AliExpress, Alibaba. Няма да я срещнете и в аптеки, дрогерии или супермаркети. В такъв би се наложило увеличение в крайната стойност, която потребителите трябва да заплатят, а производителят иска да запази Diamond Mask цената достъпна. В допълнение на това, на официалната страница на продукта в Интернет могат да бъдат открити най-разнообразни намаления и промо оферти тип „Купи 3, Плати 2“.

За да поръчат, клиентите просто трябва да влязат в сайта и да въведат своите имена и актуален телефонен номер. Скоро ще получат обаждане от официален дистрибутор за потвърждение на поръчката и уточняване на доставката. Ако се нуждаят от повече помощ при направата на заявка за био-маската Даймънд Маск, може да натиснат тук.

Красивата и Бляскава Коса Ще Открадне Погледите на Хората Около Вас!

мъж, коса, маска

Всяка жена заслужава да има бляскава коса! Все пак тя е един от признаците, които се забелязват още на първо впечатление. Грижете се за косата си и я поддържайте красива и жива!

Накратко: Diamond Mask е нова био-маска за грижа за косата. Тя има натурална формула от органични състави, които действат по предназначение. Радва се и на положителни отзиви в онлайн форумите. Много от потребителите дори казват, че работи по-добре от други алтернативи на пазара.

Жени Сиракова

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *