Действа Ли Златния Чай на Диляна Попова?

златенъ чай чувалЗлатенъ Чай е нова билкова напитка за активно вталяване и детоксикация, която е представен на публиката като продукт на манекенката Диляна Попова.

Нейното сериозно участие в определянето на крайните съставки, обаче, не може да бъде изцяло потвърдено или отречено.
Предполага се, че ролята и е по-скоро на рекламен представител. Към момента не може да бъде установено и, дали описаното съдържание е достоверно, тъй като те не са преминали независима оценка от експерти.

Отзивите от потребителите в Интернет също не са особено позитивни. Тъй като не може да бъде потвърдено, дали средството работи или не, е по-добре клиентите да се обърнат към доказано легитимните алтернативни методи за изгаряне на мазнините.

Хората винаги са търсели начин да влязат във форма, с който да постигнат целите си по-възможно най-бързия и лесен начин. Обикновено се обръщат към някоя от стотиците популярни диети, сред които спадат тази на Пиер Дюкан и японската. Мнозина, обаче, се отказват от тях още в началото, тъй като хранителните режими изискват време, за да може тялото да привикне от един начин на консумация на хранителни продукти към друг.

Житният режим на Учителя Беинса Дуно също предлага пълна детоксикация на организма от всички нечистотии, приемани през годината, но може да се извършва само в определен период на края на зимата и изисква предварителна подготовка на психиката и тялото.

Любопитно?
Разнообразните методи за пречистване на черния дроб и организма от токсини и вредни вещества включват и семпли промени в начина на живот. Те включват размяна на храненията, пребоядисване на кухнята, приглушаване на осветлението в стаята, в която човек се храни, похапване в компания с хора, които предпочитат здравословните ястия, водене на кулинарен дневник, заспиване в определено време и по-често консумиране на храна в нетрадиционен стил. Най-ефективното средства на пазара, с което можете да стегнете корема за лятото е напитката ChocoLite!

Манекенката Диляна Попова наскоро пусна на пазара своя собствена напитка за вталяване, разпространявана под името Златенъ Чай. Средството за пречистване на червата все още не е успяло да се докаже като ефективен начин за изгаряне на излишните калории и мазнини. Нека обърнем повече внимание на продуктовата му специфика.

Какво Представлява Златенъ Чай за Влизане Във Форма?

Предполага се, че топлата напитка за влизане във форма има способността да засилва метаболитните процеси, ускорявайки времето за горене на мазнини. Билковият чай съдържа букет от над 10 различни съставки, макар и до момента да няма издаден Сертификат за качество и това да не е потвърдено от независим екип експерти в областта на диететиката и нутрицистиката.

Рекламната кампания на средството за пречистване на тялото от токсини гласи, че неговата формула се прилага от години от знакови манекенки и спортисти. Но освен Диляна Попова никой друг не е потвърдил, че е впечатлен от бързия ефект на неговото действие. Силно вероятно е и изобщо да няма такъв.

Златен Чай – Съдържание и Свойства

Твърди се, че индивидуалните съставки на билковия чай за влизане във форма са подбрани спрямо стара българска рецепта за красота и здраве. Тя е насочила създателите към точно тези 10 индивидуални компонента, чиято цел е да поддържат тялото в добро състояние, докато то губи калории и топи мазнини.

Активните съставки на Златенъ Чай би следвало да са:

  • Листа от Българска Маслодайна Роза: Детоксикиращ ефект, който засилва циркулацията на кръвта.чайник
  • Водно Пипериче: Тонизиращо и капиляроукрепващо действие.
  • Гръмотрън: Антисептично и пикочогонно действие.
  • Кора на Зърнастец: Разхлабителен ефект.
  • Цвят на Лавандула: Успокоява нервната система и премахва спазмите на гладката мускулатура.
  • Корен на Ревен: Подобрява храносмилането.
  • Листа на Цариче: Помага при язви и стомашни неразположения.
  • Плод на Мечо Грозде: Слаб диуретик, който дезинфектира пикочните канали.
  • Плод на Резене: Подобрява апетита, премахва колики и газове.
  • Листа и Цвят на Майчин Лист: Разхлабително действие.

Помага Ли Наистина Златния Чай за Активно Вталяване?

Тъй като топлата напитка за топене на мазнини не е преминала оценка на независими експерти, които да потвърдят или отхвърлят способността и да спомага за целите на здравословното отслабване, към момента не можем да я препоръчаме като добър и реален способ за вталяване.

Съществуват И По-Добри Алтернативи!

Потребителите следва винаги да се интересуват и информират относно продуктите, които прилагат с цел влизане във форма. Много от тях не представят реалните си съставки и могат да предизвикат тежки алергични реакции, ако съдържат вредни химикали.

За сигурни и продължителни във времето резултати е най-добре да се обърнат към доказано работещите средства за вталяване, сред които лидер е натуралното кафе с вкус на шоколад ChocoLite. Нужен е само един курс, за да бъдете повече от секси на плажа!

Жени Сиракова

Leave a Reply