Dental White Strips – Избелете Зъбите си за Нула Време!

Време за четене: 5 min

dental white stripes ленти БългарияМечтали ли сте си за идеално бели зъби? Това вече е възможно и то Само за 14 Дни с Dental White Strips! Уникален метод, който 99% от световните специалисти препоръчват. 100% избелване – лесно, ефективно и безопасно! Хората постоянно се оплакват от цвета на зъбите си и затова голяма част от тях, избягват да се усмихват. Факт е, че през последните години медиите са наложили стереотипи, които обикновените хора се опитват да следват за по-високо самочувствие.

Важна Информация 26/01/2021
Производителят на продукта за бели зъби Dental White Strips спира износа за европейския пазар. Нашият екип препоръчва като негов ефективен заместител Snap-On Smile.

Това е тенденция, която не подминава и темата за зъбите и начина, по който е прието, че те трябва да изглеждат. Всички реклами, филми и видео материали ни заливат с примери за блестящо бели и прави зъби. Това кара все по-голяма част от нас да се замисли – дали зъбите им са достатъчно бели ослепителни?

Не трябва да се пренебрегва и обстоятелството, че ежедневието ни е изпълнено с навици, които вредят на красивата усмивка, и в частност – на цвета на нашите зъби. Редовната консумация на кафе, сладко, цигари и алкохол неминуемо води до влошаване на устната хигиена, а от там, на усмивката ни. Така че не пренебрегвайте полезните захари. С оглед на това, редица специалисти разработват и усъвършенстват различни избелващи продукти и терапии, които да помогнат на всеки от нас да възвърне самочувствието си, що се отнася до зъбите ни.

Един от най-новите и успешни брандове на пазара в момента, се казва Dental White Strips.

Какво е Dental White Strips?

Това е нова марка на пазара. По своето предназначение и употреба, продуктът спада към козметичните средства, въпреки че се грижи и за здравето и цялостната устна хигиена на човека. Производителите обещават значително по-бели зъби за всеки, който е използвал лентите за избелване поне 14 дни. Може би затова, редица специалисти наричат Dental White Strips уникален метод, който голяма част от световните зъболекари препоръчват на своите пациенти.

Голямо предимство на тези ленти за избелване е фактът, че те са предназначени за домашно ползване, което означава, че няма нужда да посещавате редовно лекарски кабинет, за да се подлагате на скъпи избелващи процедури. Освен това, Dental White Strips са подходящи за всякакъв тип зъби.

Ползи и Ефекти от Dental WhiteStrips

Сред най-важните ползи, които имат тези ленти за избелване е това, че тяхната употреба е лесна и безопасна. Dental White Strips е козметично средство, с което можете да постигнете избелване само няколко дни след като започнете употребата му. Това не трябва да притеснява потребителите най-малко, тъй като лентите Dental WhiteStrips не причиняват болка и са безопасни за зъбния емайл. Те постепенно променят пигментацията на зъбите, като посоката е с цел изсветляване на тона на бялото. По този начин, дори да сте пушач, който редовно пие кафе и алкохол, пак ще усетите благотворен ефект от продукта. Покажете брилятно бялата си усмивка!

Избелващите ленти Dental White Strips познати още като Dental 360 White имат толкова голям ефект благодарение на избелващият гел, който се придвижва в порите на емайла, оксидира тъмните частици и ги превръща в бели. Този гел и съставките му не повреждат и не променят естествената структура на зъбите.

Имайте предвид, че не всички зъби се избелват с еднаква скорост, като при някои хора това може да отнеме повече време отколкото при други.

цвят на зъбите преди и след

Съдържание в опаковка

Лентите Dental White Strips съдържат съставка, която запазва емайла, използвана от стамотолози за премахването на вътрешните наслоявания по зъбите. Те съдържат натриев хидроксид, акрилатен кополимер, глицерин, карбомер и други. Всяка кутия Dental White Strips съдържа 14 пакетчета с 28 ленти – 14 за долните и 14 за горните зъби.

Предимства на Лентите за Избелване

Едно от главните предимства на Dental White Strip е фактът, че това е безболезнена процедура в сравнение с методите, по време на които се използва лазер. В допълнение към това, зъбите могат да бъдат почистени и изсветлени за относително кратък период от време. Лентите не предизвикват свръхчувствителност на зъбите.

предимства на лентите за избелване на зъбите

 • Пълен 14-дневен курс
 • Без пероксид
 • Без болка при употреба
 • Не предизвиква чувствителност
 • Премахва петната от зъбите и ги защитава от появата на бъдещи такива
 • Дизайнът не позволява приплъзване и помага за запазване на правилната позиция, което дава на потребителите възможност да говорят и да пият вода
 • Освежаващ вкус
 • Не е нужен активатор преди употреба, както при шини, гелове и лампи
 • Лентите за избелване на зъби действат върху естествен емайл и няма да навредят на друг тип керамични коронки, фасети и т.н.
 • Не на последно място, редовната употреба на Dental White Strip повишава самоувереността и има добър психологически ефект върху потребителите. Продуктът е подходящ както за мъже, така и за жени, а степента на изсветляване на тона на зъбите може да бъде контролирана според личните предпочитания на всеки.

dental white strips цена българия

Dental White Strips на Най-Добра Цена в България

Различните търговци могат да предлагат продукта на Dental White Strips цена, различна от препоръчителната според производителя. Затова и най-сигурният начин да закупите Dental White Strips е през официалния сайт на марката. Там ще намерите най-ниската цена на лентите за избелване на зъбите. Има и още една причина – за ограничен период от време имате възможността да купите Dental White Strips с 50% отстъпка от оригиналната цена.

Няколко наши читатели споделиха, че са купили коплетки и за половинките и си и са получили отстъпка на цената под формата на купи 3 плати 2 бройки.

Как да Поръчате DentalWhiteStrips?

Единственото нещо, което трябва да направите, за да се сдобиете с комплекта ленти за избелване на зъбите, е да попълните онлайн формуляра. Доставка може да се направи в България, а срокът за получаване е до 3 работни дни. Можете да заплатите продукта при получаването чрез наложен платеж.

Начин на Употреба на Лентите за Избелване на Зъбите

усмивка Dental White StripsИзбелващите ленти Denal 360 White съдържат специален избелващ гел, който е нанесен равномерно и това осигурява прецизен контрол и равно разпределена доза избелващ ефект върху зъбите при всяко едно използване. Технологията за избелване се активира в момента, в който лентата и гела влезнат в контакт със слюнката по повърхността на зъбите. След това започва образуването на микроскопични кислородни мехурчета, които пенетрират емала и доставят избелващите вещества до вътрешността на зъбите.

Препоръчително е да се спазва инструкцията на опаковката, за да бъде формулата на Dentral White Strips възможно най-ефективна и безопасна за избелването на Вашите зъби.

 • Преди непосредственото използване на лентите не мийте зъбите си с четка. Отворете пликчето, отлепете лентата и я хванете с пръсти от задната страна.
 • Подравнете лентата с линията на венеца и я залепете откъм страната на гело възможно най-плътно към зъбите.
 • Носете лентите за времето описано в инструкцията за ползване, след което ги премахнете, изплакнете устата с вода и измийте зъбите с четка.

Dental White Strips Мнения на Потребители от България

Онлайн форумите за здраве на устната кухина споделят множество мнения за Dentral White Strips. Лентите са отдавна на пазара в България и са натрупали солидна група от подръжници споделели отзиви и коментари за лентите. Потребителите на избелващите ленти за зъби, споделят мнението, че за най-добри резултати е препоръчително да се използват веднъж дневно за 30 минути в продължение на 14 дни. Повечето от тях виждат ефекта след втория ден, споделяйки, че остава дълготрайното чувство на свежест в устната кухина. Освен, че е безболезнен метод за избелване и подобряване на цялостната хигиена на устата, потребителите споделят, че постигнатата белота на зъбите им се запазва дори след като се спрели да ги използват. Доволните клиенти повтарят терапията с Dental White Strips през няколко месеца. С всяка следваща серия за избелване измерването на нюансите показва все по-близки резултати до перфектната белота и очарователната усмивка.

Важна Информация 26/01/2021
Производителят на продукта за бели зъби Dental White Strips спира износа за европейския пазар. Нашият екип препоръчва като негов ефективен заместител Snap-On Smile.
Жени Сиракова

7 мнения по „Dental White Strips – Избелете Зъбите си за Нула Време!

 1. Станислав Неделчев
  май 2, 2017 в 12:58 pm

  Нека да кажем, че никога не съм имал перфектната усмивка. Макар и всички да твърдят, че е чаровна, аз дълбоко се срамувам от зъбите си, които дори след избелване при зъболекар пак стават жълтеникави само за няколко месеца, тъй като съм активен пушач и пия много кафе.

  Нищо не помагаше. Единственото работещо средство, на което попаднах, бе Dental White Strips. Зъбите ми станаха бели и искрящи, а самочувствието се възвърна. вече се смея спокойно.

 2. виктор
  май 3, 2017 в 12:34 pm

  Здравейте,искам да попитам как става поръчката до колко работни дни идва и как се използва.

 3. Сузи Милчева
  май 3, 2017 в 1:44 pm

  Здравейте , работя с хора и усмивката ми винаги трябва да е префектна с Dental White Strips вече работя по-уверено и по-смоло се усмихвам .

 4. Дани
  май 3, 2017 в 7:23 pm

  Използвам ги от 4 дни и ефект наистина има, но дали ще бъде дълготраен? Честно казано имам усещането, че зъбите ми са се изтънили малко.

 5. Хриси
  юни 5, 2017 в 8:19 am

  Зъбите ми винаги са били проблемни … от кариеси и кървящи венци до проблема с цвета им. Редовно трябваше да ходя на избелване преди да открия DentalWhiteStrips. Сега вече се радвам на прекрасна и искряща усмивка!

 6. Асен Филев
  юни 5, 2017 в 12:42 pm

  Пушач съм и зъбите ми често се оцветяват. Това че пия много кафе допълнително влошава нещата. За щастие попаднах на реклама за продукта Dental White Strips и реших да опитам. Истината е, че не очаквах толкова бързи и добри резултати. Наистина съм много доволен.

 7. Корнела Иванова
  август 31, 2018 в 11:20 am

  смятам, че постигнах уникална бяла усмивка с DentalWhiteStrips.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.