Denta Black за Искряща Усмивка – Черно е Новото Бяло

Denta Black паста за зъби БългарияDenta Black е невероятната черна паста, която прави зъбите снежно бели! Деликатно и прецизно избелва зъбите, премахва потъмняването и миризмата. Укрепва емайла, освежава дъха и осигурява първокласно полиране на зъбите. Погрижи се за красотата и здравето на твоите зъби с DentaBlack!

Важно: От началото на 2020 г. Denta Black не се предлага на българския пазар. Вместо това Ви препоръчваме Denta Seal – продукт със сходни свойства и добри отзиви от потребителите.

Усмивката е един от естествените аксесоари, с които можем да разполагаме. Не случайно казват, че усмивката краси човека. Тя може да пленява, да омайва, да намеква… Но може и да отблъсква. Модерният човек не живее здравословно. И това уврежда неговите зъби. Петна от кофеин и никотин, кариеси и лошата зъбна хигиена съсипват усмивките ни.

Този проблем може да бъде преборен по няколко начина. Честите посещения при зъболекар са задължителни, ако искаме зъбите ни да са здрави, както и поддържането на добра устна хигиена. Но има и спомагателни средства, които усъвършенстват усмивките ни. Става дума за всякакъв род избелващи процедури и пасти.

Denta Black предлага нова алтернатива на скъпите процедури при стоматолог с цел естетика, и всички други пасти, които по някакъв начин увреждат емайла и нямат установен доверен произход. Повече за тази нова паста може да научи в следното ревю.

dental black паста за зъби

Какво е Denta Black?

Белоснежните зъби са мечта на всеки. Те са искрящи и привлекателни, и повдигат самочувствието. Има хора, които прикриват усмивките, защото се срамуват от вида на зъбите си. Вече не е нужно да го правят. Усмихвайте се на воля с Denta Black черна паста.

Специфичното при тази паста е, че тя съдържа в състава си активни въглища.

Любопитен Факт:

Въглища са се използвали от древността. Още в Древен Рим хората са използвали въглища на прах, за да избелват зъбите си. Рецепти от 19ти век за домашни пасти за зъби също включват въглищата като ключова съставка.

Активният въглен е добре познат със способността си да абсорбира токсини от тялото. По същия начин въглищните елементи от пастата за избелване DentaBlack извличат токсините и веществата, които карат зъбите ни да жълтеят. Освен това, способността на активния въглен да елиминира бактериите, ще подобри значително и свежестта на дъха ви. Предлагаме на вашето внимание наш разработен съветник с 8 лесни начина за почистване на зъбен камък и предпазване от кариес.

Ползи от Черната Паста за Зъби за Доволна Усмивка

Denta Black е избелваща паста за зъби с активен въглен, която има редица ползи. Нашумяла е по цял свят и е една от най-популярните марки в категорията си. Нова е за българския пазар, но бързо набира скорост сред привържениците на алтернативните методи за поддръжка на здравата и красива усмивка.

Ако доверите вашата усмивка на Denta Black и неговите способности, ще забележите няколко наистина удовлетворяващи неща:

1. Лесна е за Употреба – следвайки инструкциите за приложение, ще забележите колко елементарно е да избелите зъбите си.

2. Подобрява Дъха – способността на активния въглен да извлича бактериите значително ще освежи вашия дъх и вече няма да се тревожите от близостта си до хората, когато разговаряте.

3. Пести Време и Средства – естетическата стоматология е хем времеемка, хем скъпоструваща. Denta Black е една добра алтернатива на този вариант за избелване на зъбите и пести вашето време, като не отнема повече от 5 минути от ежедневния режим на устна хигиена.

Ползи от ДентаБлек

Формулата на пастата Denta Black е изпитана и няма странични ефекти, свързани с увреждането на емайла. Това се дължи на факта, че е добре балансирана и не съдържа завишени нива на активен въглен. Вече има как да се освободим от петната и плаката. Съставът на новата DentaBlack паста също така нормализира киселинно-алкалния баланс, което предотвратява рушенето на зъбите. Всеки заслужава полирани и блестящи зъби. А с избелващата паста Denta Black ще се насладите и на свежест и приятен дъх.

Мнения и Коментари за Denta Black от онлайн форуми

Предвид успеха и големия брой пакети, които вече се продават по целия свят, вече са налице множество мнения за Denta Black онлайн, оставени от тези, които вече са имали възможността да закупят тази черна паста за зъби. Ние сме на мнение, че освен посоченото от производителя, най-добрият начин да разберем дали черната паста за зъби наистина работи е да се обърнем към тези, които вече са го тествали. Просто въведете думите за търсене „Denta Black мнения“ или „коментари“, за да намерите многобройни отзиви, оставени във форумите или блоговете, които се занимават с продукти за красота и здраве.

Denta Black мнения и отзиви

Denta Black Цена в България. От къде да купя и как?

Вече няма нужда да се чудите как да се сдобиете с блестяща усмивка. Поръчайте вашата опаковка Denta Black избелваща паста с активен въглен от официалния сайт на продукта на отлична цена. Лицензираният дистрибутор за България е само един, затова трябва да сте уверени, че поръчвате от неговия уебсайт. Иначе поемате риск да си закупите имитиращ продукт, който да не постигне желаните резултати. Именно това е и причината Дента Блек пастата за зъби да не се продава в аптеките.

На официалния сайт на Denta Black ще откриете кратка форма за попълване. Трябва да въведете телефонен номер, за да може оператор на дистрибутора да се свърже с вас. С него ще имате възможност да се консултирате по въпросите за устната хигиена и действието на пастата Denta Black. Освен това, с него ще уточните и детайлите по поръчката ви. Те ще включват количество и адрес на доставка. При купуване на повече опаковки ще получите отстъпка от цената на Denta Black.

Вашата избелваща паста Denta Black ще пристигне в рамките на една работна седмица до посочения от вас адрес по куриер. Заплащате на цената става при получаване на продукта.

Denta Black Промоция

Можете да закупите вашата избелваща паста на промоционална цена в рамките на разкритата промоционална кампания. Тя ще е активна до изчерпване на количествата.

Дента блек цена паста българия

Усмихвайте се Спокойно и Широко

Балансираната формула на избелващата паста с активен въглен Denta Black предлага комплексна грижа за поддръжка и избелване на зъбите. Желанието ви да укрепите зъбите си и да се сдобиете с брилянтна усмивка вече може да бъде изпълнено лесно. И на добра цена. Подарете си усмивка, която да плени всеки човек!

Важно: От началото на 2020 г. Denta Black не се предлага на българския пазар. Вместо това Ви препоръчваме Denta Seal – продукт със сходни свойства и добри отзиви от потребителите.

Жени Сиракова

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *