Bust Cream Spa – Повдигнат Бюст или Измама?

Bust Cream Spa обещава да придаде 100% Натурален Обем на бюста. Но дали наистина действа или е поредната измама на пазара на козметични продукти? Ще може ли с този крем да забавите процеса на стареене на кожата, да закръглите и подчертаете формите?  Прочетете нашето ревю за BustCreamSpa и разберете истината!

porachai_sega_btn_zelen

Всяка жена иска да изглежда добре. За добро или лошо, мъжкото внимание често е концентрирано в една конкретна област – тази на бюста.

Повечето представителни на нежния пол, които имат малки или отпуснати гърди, страдат от ниско самочувствие и често не смеят да облекат по-изрязани дрехи.

Този проблем може да бъде ефикасно решен, благодарение на капсулите Mammax, които наскоро излезоха на българския пазар.

След големия успех на Mammax се появиха множество имитации и не дотам действащи и ефективни продукти като например Bust Cream Spa.

Природата е създала всеки от нас уникален. Има неща в характера на човек, които си остават непроменени с годините. Напредъка на технологиите и науката, обаче, доведе до създаването на множество продукти, които могат да помогнат на хората да коригират своите външни недостатъци.

Това, разбира се, включва и промени по бюста. Много жени по света се страхуват да облекат дълбоко деколте, защото изпитват усещане за неудобство и срам. Bust Cream Spa е приятен мехлем, който притежава способността да заглажда загрубялата кожа в областта на гърдите, но не е достатъчно ефективен, за да стимулира техния растеж.

Наличните в Интернет BustCreamSpa мнения на експерти и обикновени хора, тествали продукта, потвърждават, че има минимално действие, оставя кожата мека, но нищо повече от това. Артикулът има съмнителен произход, тъй като няма сертификат за преминали успешно клинични изпитания.

Любопитно:

Митът, че едната гърда да дадена жена, най-често лявата, е по-голям от другата, всъщност е научно доказан факт! Учените дават своето становище по темата, подкрепяйки го с факта, че имунната система на лявата част на тялото е по-силно развита и работи по-ефикасно. Със Bustifull жените могат да уеднаквят размера на двете си гърди.

Постигат ли се Обещаните Bust Cream Spa Резултати?

Най-ефикасните медико-козметични средства обикновено имат изцяло натурален състав, който им позволява да постигнат резултати, без да възпрепятстват нормалното функциониране на организма с излишни вещества на химическа основа. С доказан състав е Mammax, но Bust Cream Spa не може да се похвали със същото.

По-долу ще разгледаме предоставения от създателите на Bust Cream Spa състав в детайли и ще обясним коя съставка с какви ефекти е известна:

  • Какаово Масло: Стимулира растежа на гърдите и има подмладяващ ефект върху кожата. Той придава на крема характерният му приятен аромат.

  • Екстракт от Бадем: Бадемовото масло се ползва от хилядолетия като средство, което предпазва и подхранва епидермиса. С него кожата става приятна на допир и видимо започва да се подмладява, тъй като клетките и са стимулирани да започнат процес на пълна регенерация.

 

  • Есенция от Гроздови Семки: Засилва еластичността на кожата, подобрявайки обмена на веществата. Другото действие на гроздовите семки е премахването на нелицеприятните стрии още в зародиш, както и действайки като превенция за бъдещи проявявания.

Внимание! Тези съставки са изброени на уебсайта на дадения продукт, но няма доказателство или сертификат за съдържанието им в крема.

Прилагане на BustCreamSpa

Ако все пак сте решили да поръчате и да използвате BustCreamSpa, следва да спазвате стриктно инструкциите за употреба, които ще намерят приложени в опаковката на продукта.

стъпки мазане с крем

Те се фокусират главно върху поддържането на добра лична хигиена преди започване на процедурите. Клиентите следва добре да почистят гърдите и областта около тях с хладка вода и сапун, така че да не се създава допълнително дразнене.

Внимателно се подсушава кожата и се започнава нанасянето на крема с леки, въртеливи движения върху едната гърда. Масажът продължава близо 10-15 минути, докато субстанцията попие напълно.

Следва извършването на същата процедура и върху другата част от бюста, а накрая се масажират и двете гърди едновременно.

Експертни BustCream Мнения

жена по бельо яде захарен памукЕдин от най-големите недостатъци на Бюст Крем Спа е, че не е преминал никакви клинични тестове, не е сертифициран като качествен и работещ начин за естествено уголемяване на гърдите.

Според споделени в социалните мрежи потребителски Bust Cream Spa мнения, не са малко представителките на нежния пол, които са използвали кремът и не са останали много впечатлени от резултатите.

Открихме и известно количества отзиви за Bust Cream Spa във форумите в Италия – там открихме няколко смели изказвания относно крема, но те изглеждат нагласени и подвеждащи – поне според нас. Не успяхме да открием каквито и да било мнения или коментари от медицински лица, дерматолози или други експерти относно крема, което също е известен недостатък.

Как се Извършва Доставката на Bust Cream?

Всеки, който желае, може да извърши BustCreamSpa поръчка на официалния сайт на продукта. Личните данни трябва да бъдат въведени коректно, особено телефонният номер, тъй като това е начинът, чрез който представител на компанията ще се свърже с клиента с цел потвърждаване.

Обичайната BustCreamSpa доставка се осъществява в рамките на една работна седмица за гр. София, а до останалите точки в страната това може да отнеме малко повече време. Плащането се извършва чрез т. нар. наложен платеж, на място, когато клиентът получи продукта.

Bust Cream Spa Цена в България? Струва Ли Си?

Кремът за увеличаване на гърдите Бюст Крем Спа се предлага са онлайн – не можете да го намерите в аптеките, магазини за красота или големите онлайн магазини. Цената на продукта варира поради многото промоции осъществявани от производителя. Не можем да си позвалим да цитираме точната Bust Cream Spa цена – защото тя постоянно се сменя. Това всъщност е един друг трик, който някои производители ползват само и само да промотират продукта си. В тази връзка трябва да намерите уеб страницата и само там ще видите истинската цена.

Нашето Мнение за BustCreamSpa!

Кремът не е идеалното решение, тъй като на пазара има по-ефективни и по-достъпни като цена и качество продукти. Прилагането му отнема значителен период от време.

porachai_sega_btn_zelen

Жени Сиракова

One Response

  1. Ралица Попйорданова май 3, 2017

Leave a Reply