Bracelet Bianchi – Гривна за Късмет от Шунгит!

Bracelet BinachiBracelet Bianchi представлява гривна за късмет. Тя е изработена от органичният минерал шунгит. Той е разновидност на графита, който може да повлияе позитивно по много различни начини. Изключително известен е в руската народна медицина, където се използва още от времето на Петър I. Настоящият аксесоар за благополучие е дело на китайския производител ‚Flitome‘. Компанията и марката са популярни на пазара на натуралните украшения и модни предложения.

 

Потребителските мнения и отзиви по онлайн форуми, като ‚БГ Мама‘ (BG Mamma), са главно позитивни. Клиентите са доволни от приятнoто усещане, които изпитват след като носят гривната известно време. В своите коментари те твърдят още, че тя затопля мястото, на което е поставана. Чувството следва се разпространи по цялото тяло след това.

Гривната с шунгит за късмет Брейслет Бианчи може да бъде поръчана само онлайн. Тя не се продава в магазините или търговската мрежа, поради предишен опит на производителя ‚Флитоме‘ с фалшификати. Когато компанията за първи път започва да предлага продуктите си, се повяват и много фалшиви продукти и имитации. Те са направени от обикновени, нискокачествени елементи, а не от минерала шунгит. От фирмата решават да ограничат начините за закупуване само до поръчка през лицензираната уеб-страница.

Bracelet Binachi, четирилистна детелина

Поръчката става бързо и лесно. Клиентите следва да въведат своите имена и актуален телефонен номер за връзка в дигиталния формуляр на уебсайта. В най-кратък срок, дистрибутор на Bracelet Bianchi ще се свърже с тях за потвърждаване на поръчката и адреса за доставка. Плащането става чрез наложен платеж при получаване на пратката. Не се изисква предварително плащане. Процедурата е изцяло дискретна. Редовните промоционални кампании на производителя дават възможност за покупка с отстъпка от оригиналната цена. Повече детайли четете в ревюто по-долу.

Какво е Шунгит? Каква е Историята и Традициите, Свързани с Него?

Шунгитът представлява органичен минерал, разновидност на графита. Той е кръстен на мястото, от което се добива за първи път – с. Шунга в Република Карелия, част от Русия. Още през 18-ти век полезният елемент започва да се използва в руската народна медицина. Петър I Велики открива неговите многобройни полезни свойства. Той създава първият “спа център” на езерото Онега, където организира лечебни процедури с вода, пречистена с кристала. Тогава мястото е достъпно само за аристокрацията. Владетелят дава и на всеки от войниците в руската армия малко парче от минерала. То се ползва за пречистване на водата, която пият, когато са на път.

Едва през 1996г., обаче, вниманието на световната общественост се насочва към шунгита. Извършват се проучвания, които откриват неговите антиоксидантни свойства. Учените осъзнават, че той също може да пречиства водата, подобно на на въглерода. Така в съвременността, елементът започва да се популяризира и неговите полезни качества стават популярни из целия свят. Особено важен е в руската народна медицина.

Смята се, че минералът шунгит може да повлияе на тялото по следния начин:

 • Благоприятства Цялостната Енергия на Тялото;
 • Успокоява Съня и Намалява Безсънието;
 • Отпуска Тялото от Стрес и Тревога, Особено в Комбинация с Йога и Медитация или Водна Терапия;
 • Детоксикира и Прочиства Тялото и Духа;
 • Балансира Енергията на Тялото;

Именно заради тези негови свойства се създават специални бижута и модни аксесоари– главно гривни и гердани. Една от тях е гривната с шунгит за късмет и благополучие Bianchi Bracelet. Тя е дело на популярния в сферата на изработка на украшения от минерали и благородни камъни китайски производител ‚Flitome‘.Клиентските мнения и отзиви в Интернет форуми, като тези на ‚БГ Мама‘ (BG Mamma) са предимно позитивни и одобрителни. Нека да разберем повече за продукта в ревюто по-долу.

Какво Е Гривната с Шунгит за Късмет Брейслет Бианчи?

Брейслет Бианчи, жена на скала

Бижуто Bracelet Bianchi представлява късметлийска гривна с шунгит за благоприятстване на състоянието на духа и тялото. Тя е направена от натурални минерали, а основният от тях е шунгит. Производителят твърди, че неговото въздействие е преобладаващото в изделието. Клиетските мнения по форуми за кристали и миинерали онлайн за главно позитивни. Одобрителни са и коментарите в дискусиите по темата на „БГ Мама“ (BG Mamma). Липсват сигнали за противопоказания или неприятни странични ефекти, възникнали след от носенето.

Ето обобщение на позитивните страни на продукта, които потребителите са изпитали:

 • Благоприятно Усещане за Топлина и Енергия на Мястото на Гривната Bracelet Bianchi;
 • Положително Повлияване на Кръвообращението на Местата, Където Се Постави Талисманът от Шунгит за Късмет;
 • Красив Моден Аксесоар, Който Можете Да Бъде Носен Навсякъде;
 • Универсален и Класически Дизайн на Модела в Изчистен Черен Цвят;
 • Достъпна Цена на Българския Пазар;
 • Лесна Поръчка, Бърза и Дискретна Доставка.

Nota Bene! Липсата на странични ефекти и противопоказания не означава, че такива не могат да се прояват индивидуално. Следвайте инструкциите за безопасна употреба, приложени в продуктовата опакова от производителя!

Какво Точно Е Минералът Шунгит в Гривната-Талисман Bracelet Bianchi?

Минералът ШунгитГривната Bianchi Bracelet е създадена от материали, добити в природата. Тя съдържа над 30 микроелементи и кристални фрагменти. Част от тях включват стронций, титан, хром, манган, цинк, калций, желязо, фосфор, калий и натрий.

Главната активна действаща съставка на гривната е органичният минерал шунгит. Неговите положителни свойства са многобройни. Още руския цар Петър I Велики ги открива.к Прилага ги и като способ за пречистване на водата.

Той се явява първият откривател на детоксикиращите и пречистващи свойства на шунгита. Останалите свойства на минерала са благоприястване на крвъообращението и затопляне на местата, където се прилага. Счита се, че може да предизвика отпускане на мускулите и благоприятно повлияване на нивата на стрес и тревожност.

Как Се Носи Талисманът за Благополучие Bracelet Bianchi?

щастлива жена

Bracelet Bianchi може да бъде носена по изключително лесен начин. Тя не се различава по нищо от другите гривни. Талисманът с шунгит за късмет и благоденствие Бианчи Брейслет е стилен моден аксесоар в класически черен цвят, чийто дизайн приляга на всяка дреха и повод.

Ето и стъпките, които трябва да следвате, според официалния сайт:

 1. Поставете гривната на Вашата китка.
 2. Носете талисманът за благоденствие всеки ден за няколко часа.
 3. Може да приложите аксесоара с шунгит и към други проблеми зони, върху които бихте искали той да повлияе. Просто я сложете върху дадената част от тялото и изчакайте да почувствате затоплящо усещане.

Как Да Поръчам Аксесоара за Благополучие Bracelet Bianchi? Цена в България?

Bracelet Bianchi, доволни мъж и жена

Гривната Bracelet Bianchi може да бъде поръчана само онлайн. Тя не се предлага в магазините или търговската мрежа поради предишен опит на производителя с фалшификати. Това е причината да липсва като предложение в каталозите на портали за продажба, като AliBaba, AliExpress, Amazon, eMag и eBay.

Поръчката става бързо и лесно – клиентите следва да въведат своите имена и актуален телефонен номер за връзка. Малко след това дистрибутор на Bracelet Bianchi ще се свърже с тях за потвърждаване на поръчката и адреса за доставка. Плащането става чрез наложен платеж при получаване на пратката.

Цената на късметлийската гривна Bracelet Bianchi е достъпна. Така я определят повечето потребители своите мнения и коментари. Компанията зад продукта го предлагат във всички европейски страни на една и съща стойност. Тя просто се прекалкулира според валутата на дадена страна – Германия, Англия, Италия, Испания, Австрия или Русия.

Баланс и Хармония = Щастие!

щастливи хора

Важно е да постигнем баланса и хармонията вътре в себе си. Това може да се случи, като се докоснем до природата и нейните богатства. Други ключови стъпки към пълноценния живот са здравословната храна и активният начин на живот. Те спомагат за това да усещаме тялото си по-живо и истинско, бидейки една идея по-близо до щастието. Дали ще го направим, обаче, зависи само и единствено от нас.

Накратко: Гривната с шунгит за късмет Bracelet Bianchi е направена от естествени материали – благородни камъни, метали и минерали. Те благоприятстват тялото по-добре, отколкото други подобни средства на пазара. Талисманът вече набра популярност сред потребителите, превръщайки се в предпочитан моден аксесоар.
Жени Сиракова

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *