Разтворимите Таблетки Bioveliss Tabs – Истина или Измама?

От началото на 2020 г. Bioveliss Tabs вече не е наличен на българския пазар. Можете да се запознаете със свойствата на продукта, но няма да можете да го поръчате. Препоръчваме Ви ReduSlim, продукт със сходни свойства и ефективност.

bioveliss tabs таблетки, жена танцува в кухнята

Ефервесцентните таблетки Bioveliss Tabs станаха повод за изписването на множество мнения в онлайн форумите на ‘БГ Мама’, които се отнасят до това, дали действието на био-козметичния продукт за повлияване на апетита е истина или измама. Повечето от дамите там са доволни от постигнатото и считат, че средството за благоприятстване на метаболитните процеси има натурален подход към усещанията за ситост и глад. Те дават и добри отзиви и оценки на цената на хапчетата, считайки, че тя е изцяло съобразена с начина на живот и условията в България.

Виж Още: Bioveliss Tabs – Какво ще Получите Срещу Парите си?

Разтворимите таблетки Bioveliss Tabs успяха да спечелят одобрението и доверието на потребителите на форумите BG Mamma. Средството за положително повлияване на апетита включва активни екстракти от гарциния камбоджа, зелено кафе и билката йерба мате в своя състав. Основните компоненти са с ясен произход, а едноименният производител предполага, че това е и причината все още да няма сигнали за възможни противопоказания и странични ефекти, последващи дневния им прием. Био-козметичното изделие за въздействие върху усещанията за ситост и глад Биовелис Табс може да бъде заявено чрез вкарването на име и телефонен номер в дигитална бланка на официалния уебсайт. Няма да го намерите в аптеките и онлайн портали, като eBay, еMag и Amazon.

Какви Са Ползите от Зеленото Кафе и Гарциния Камбоджа?

Двете съставки успяха да се превърнат в своеобразен хит на пазара през последните няколко години заради своите основни качества. Това са растителни продукти с диуретично действие, които оказват по-скоро положително въздействие на метаболизма, спомагайки за извеждането на шлаките, токсините и вредните вещества от тялото. Когато се комбинират помежду си, те дават фибри, антиоксиданти и аминокиселини на тялото, създавайки усещане за енергичност и тонус.

Гарциния камбоджа и зеленото кафе са добро допълнение към кето-диетата или водния режим за влизане във форма. Техният прием трябва да е съобразен с индивидуалните нужди на тялото от специфични физически активности и подходящ хранителен план. Неизпечените зърна на добре познатата ни топла напитка съдържа висока концентрация на хлорогенна киселина и кофеин, които възпрепятстват отлагането на мазнини в тялото и спомагат за регулирането на кръвната захар. Традиционната съставка в азиатските ястия и био-козметични продукти пък е наситена с хидроксицитрична киселина (HCA), за която се предполага, че блокира отлагането на въглехидрати в организма.

Свойствата на зеленото кафе включват:

 • Благоприятства пречистването от токсини;
 • Спомага за извеждането на излишните течности;
 • Наситено е с хлорогенна киселина, фибри и антиоксиданти;
 • Може да повлияе положително на апетита и диуретиката;
 • Възпрепятства отлагането на мазнини;

Качествата на гарциния камбоджа пък са следните:

 • Богата на HCA, желязо и антиоксиданти;
 • Може да увеличи издръжливостта по време на физически упражнения;
 • Въздейства върху метаболитните процеси и формирането на мастни клетки;
 • Увеличава броя на червените кръвни телца;
 • Има защитно за бъбреците действие при свръхконсумация на захароза;

Какво Представлява Билката Йерба Мате (Ilex paraguariensis, Aquifoliaceae)?
Южноамериканското дърво, от което се берат листата и меките клони за направата на тонизираща напитка, се среща в горите на Парагвай, Аржентина, Бразилия и Уругвай. Билката съдържа висока концентрация на кофеин, който оказва енeргизиращо влияние върху мускулната тъкан и мозъка и има свойството да подобрява ленивото храносмилане. Тя включва и специфична разновидност на молекулите ксантини, които увеличават активността на сърцето, скелетните мускули и гладко-мускулните влакна в кръвоносните съдове.Други положителни качества на йерба мате са:Тонизира както тялото, така и ума.Ускорява процесите, свързани с храносмилането.Може да доведе до усещане за релаксация и спокойствие.

Как Се Приемат Био-Козметичните Таблетки Биовелисс Табс?

Производителят е доволен от факта, че няма налични сигнали за възможни противопоказания в клиентските отзиви и коментари. Ефервесцентните таблетки Bioveliss Tabs се радват на добра популярност в мненията на клиентите по форумите на ‘БГ Мама’. Те отчитат натуралния състав като основно предимство на продукта. Той включва активни екстракти от зърната на зелено кафе, плодовете на гарциния камбоджа и билката йерба мате.

Виж Още: Какво Можем Да Научим от Мненията за Таблетките Bioveliss Tabs?

Компанията зад средството за положително повлияване на апетита Bioveliss Tabs съветва потребителите на BG Mamma да се придържат към наличните в търговската опаковка инструкции за употреба.

А те гласят следното:

 1. Таблетките се пият до 2 (два) пъти дневно.
 2. Разтварят се в 150 мл. чаша с вода или плодов сок и се приемат поне 20 минути преди хранене.
 3. Консумацията следва да продължи поне 30 последователни дни.

Nota Bene! Липсата на сигнали за възникването на противопоказания и/или неприятни странични реакции след приема на разтворимите таблетки за положително въздействие върху усещанията за ситост и глад не означава непременно, че такива няма да се проявят. Придържайте се към указанията за ползване, за да намалите вероятността от тяхната проява!

Как Да Поръчам Ефервесцентните Таблетки Bioveliss Tabs?

Всеки желаещ може да остави име и телефонен номер в онлайн бланката за заявления за покупка, налична на официалната уеб-страница на продукта за повлияване на апетита Биовелис Табс. Плащането става при получаване. Текущата преференциална оферта позволява на клиентите да закупят водоразтворимите таблетки с -50% отстъпка от оригиналната им цена.

От началото на 2020 г. Bioveliss Tabs вече не е наличен на българския пазар. Можете да се запознаете със свойствата на продукта, но няма да можете да го поръчате. Препоръчваме Ви ReduSlim, продукт със сходни свойства и ефективност.
Жени Сиракова

Leave a Reply