BabysBreath Laser Light – Украсете Дома си с Коледно Настроение!

BabysBreath Laser LightBabysBreath Laser Light е лазерен проектор, който може да бъде ползван както вътре в къщата или апартамента, така и за създаване на настроение и внасяне на коледна атмосфера извън дома. Неговият производител е Kronos – популярна марка за богата гама от технологични продукти, включително портативни и статични тонколони, Bluetooth-устройства, душове, слушалки и игри.

 

По-голямата част от мненията и отзивите на клиентите за джаджата за проектиране на образи са положителни, като хората са изключително доволни от различните визуални ефекти, с които тя разполага. Устройството за холограмни образи БейбисБрет Лейзър Лайт е лесно за монтиране, удобно за пренасяне и има обхват от 300 кв. м. Светлините му са червени, сини и зелени, а формата им е на хиляди космически звезди. По-долу ще научим, как точно се ползва.

Да Поканим Дядо Коледа на Гости с Подходящата Украса

украса за коледа., светлини, лампички

Още от последните дни на ноември и първите на декември започваме да забелязваме, че повечето магазини са се нагиздили подобаващо за предстоящите коледно-новогодишни празници. Почти няма витрина, от която да не блещукат безброй лампички в подходящи цветове. Богато украсените елхи с подаръци под тях, редом със снежните човеци и снежинките също са често гледка, която радва очите от почти всеки ъгъл.

А кой не обича топлото усещане, което внася празничното настроение? Повечето от нас с радост желаят да го пренесат през прага на собствената си врата. Малкото оставащи дни до Коледа, обаче, често ни карат забързано да тичаме от един магазин на друг, за да успеем да вземем подарък за всеки. Остава ли ни време, за да измислим подходящата украса за дома?

По-долу сме подбрали няколко полезни съвета за коледна украса за заети хора:

 • Започнете от Прага на Дома: Коледните венци са нещо традиционно. Добре е да са големи като размер, но да не са претрупани с излишни украшения. Можете да сложите просто една червена панделка, която да контрастира на яркия зелен цвят, и това ще напълно достатъчно.
 • Подберете Цветовете на Украсата Според Интериора в Дома Си: Червеният е традиционният десен, с който сме свикнали да асоциираме зимните празници, но това не означава, че трябва да прекаляваме с него. Особено, ако не подхожда на останалата част от дома ни. Можете да акцентирате на свежото зелено или снежнобялото.
 • Направете Наниз от Шипки: Интересна идея за естествен гирлянд е нанизът от шипки, който изобщо не е труден за направа. Използвайте дебела игла и конец, за да успеете да пробиете твърдото, по принцип, плодче и бъдете внимателни да не се убодете!

BabysBreath Laser Light, къща с коледна украса

Не Забравяйте за Свещите и Цитрусовите Плодове:

Коледа няма да е Коледа, ако в прозорците на стаите не се отразява меката светлина на десетки свещички. Има нещо наистина одухотворено и сгряващо сърцето в тази гледка! Можете дори да се пробвате сами да направите свещ, разтапяйки парафин в метален сън и добавяйки фитил, а защо не и капка-две от някое етерично масло, изсушени листа от роза или коричка от плод.

Зимата е сезонът на цитрусите и това трябва да се забелязва и във вашия дом. Поставете тематично украсени със салфетки чинии, в които да има портокали, мандарини, лимони и грейпфрути. Добавете банан или ябълка петровка! Можете да украсите къщата или апартамента си и с прясно набрани борови клонки, които са стояли накиснати цяла нощ във вода със сол, а после са били изсушени със сешоар. Така се създава заснежен ефект.

А за да бъдем в добро здраве за празниците, не бива да забравяме и антибактериалните качества на лука, лимона и чесъна!

Нека научим повече и за лазерния проектор BabysBreath Laser Light, чийто производител Кронос твърди, че може да допринесе за внасянето на празнична атмосфера в дома, офиса, учебната зала и извън тях! Мненията и отзивите на потребителите по онлайн форумите изглежда съвпада с това на компанията.

Какъв Ефект Ще Постигнем с Лазерен Проектор BabysBreath Laser Light?

BabysBreath Laser LightНяма човек, който да не обича празниците. Дори и най-големите циници дълбоко в себе си копнеят да са заобиколени от любимите си хора и да дават и получават най-големия подарък – искрената обич. Този лазерен проектор е чудесна добавка към коледната атмосфера, излъчвайки хиляди червено-зелени светлинки вътре в дома или извън него.

Аниматорите и хората, които организират събития с цел забавление или развлечение, също могат да се възползват от интерактивните LED холограмни образи. Уредът за визуализиране BabysBreath Laser Light е подходящ за любителите на партита и тези със страст към купоните. Но той се вписва идеално и в представата за тържественост и кротко щастие на коледно-новогодишните празници.

Компактният му размер и малка тежест го правят лесен за пренасяне навсякъде, където искате върху обстановката или гостите да се изсипе своеобразен дъжд от бляскави неонови звезди.

А ето и останалата част от неговите технически характеристики:

 • Лазерни LED Светлини с Холограмен Ефект: Червено (650 nm) и Зелено (532 nm);
 • Клас на Лазера: 3R;
 • Мощност: 3mW;
 • Тип на Управлението: Автоматично;
 • Цвят на Устройството: Черен;
 • Форма на Излъчвания Образ: Звездички и Движещи се Точки;
 • Захранване: AC 100-240V 50 / 60Hz;
 • Мощност на Захранването: 5V 1A;
 • Захранващ Кабел с Вградено Захранване;
 • Водоустойчив Рейтинг: IP65;
 • Температурна Издръжливост: -20 до 40°С;
 • Водоустойчив и Студоустойчив Модел;
 • Покритие: 300 кв. м.;
 • Тежест: 300 гр.;
 • Материал на Изработка: Пластмаса;
 • Размер: 13 x 10 см.;

Nota Bene! Възможно е да има съвсем леки разминавания в продуктовите параметри при производството на устройството за създаване на холограмни образи.

Поръчка, Доставка и Цена на Уреда за Визуализации BabysBreath Laser Light

BabysBreath Laser Light

Устройството за прожектиране на образи може да бъде намерено на цена, която е съобразена със стандарта на живот в България. Поръчката и доставката на оригиналния продукт може да бъде осъществена единствено през официалния сайт на лазерния визуализатор. Клиентите попълват кратък формуляр с актуални данни, оставяйки точен телефонен номер, тъй като с тях ще се свърже представител на дистрибутора с цел уточняване на точното време и място за доставка.

Всеки, който побърза достатъчно, може да се възползва от текущата промо-оферта и да вземе LED проектора с -50% отстъпка от оригиналната цена. Преференциалните количества са ограничен брой, така че клиентите трябва да са експедитивни, ако искат да се възползват от предложението!

BabysBreath Laser Light – Носете Духа на Коледа През Цялата Година!

Този празник символизира добротата и хуманността, която всеки един от нас носи скрита дълбоко в себе си. Не трябва да чакаме цяла година, за да бъдем състрадателни и отзивчиви с околните. Ако наистина тези качества са част от нашия характер, следва да ги въплъщаваме всеки ден.

 

Жени Сиракова

Leave a Reply