Artresin Plus – Работят Ли Био-Магнитните Стелки за Улесняване на Движението?

Време за четене: 4 min

Artresin Plus магнитни стелки БългарияArtresin Plus са  био-магнитни стелки на пазара в България. Името на техния производител не е официално обявено към настоящия момент. Не е известно, дали имат Сертификат за качество. Нито пък, дали са преминали през експертна оценка и получили одобрение. Те са предназначени за хора, които страдат от чести възпаления на синовиалните тъкани. Както и за такива с хронично усещане за тежест в долните крайници, често образуване на отоци и подутини.

Понеже не можем да препоръчаме този продукт имайки предвид неясноните, които ще откриете по-долу ви препоръчваме отлична алтернатива. Promagnetin са наистина работещи магнитни стелки с доказана ефективност.

Нашият редактор на секция “Здраве” – Мартин Паскулов – инспектира наличните по онлайн форумите, подобни на “БГ Мама” мнения и отзиви на потребителите. Коментарите нямат особено одобрителен тон на клиент, който е доволен от закупеното изделие. По-скоро са с негативна насоченост. Има и оплаквания от възникването на неприятни странични ефекти, противопоказания и дори алергични реакции по дермата на стъпалата.

Как точно работят био-магнитните стелки Артресин Плюс? Наистина ли оказват акупресурно въздействие за по-доброто разпределяне на тежестта в крайниците и центрирането и в тялото? Предлага ли официалният уебсайт на стелките Artresin Plus добра цена, или е същата, като в Amazon, eBay, eMag?

Производителят да съветва клиентите да поръчват биомагнитните стелки за свободно движение Artresin Plus само през лицензирания уебсайт. Но ние не можем да го препоръчаме, като легитимен и автентичен продукт, тъй като компанията все още е неизвестна. Около продукта има много неясноти. Затова е и най-добре да се ориентирате към по-сигурна и потвърдено работеща алтернатива на дигиталния пазар.

Ако искате да научите защо, прочетете ревюто на стелките Артресин Плюс докрай!

Какво Точно Е Акупресурата и Как Работи?

стъпало, акупресура

Никога не трябва да ни е срам да попитаме за нещо, което живо ни интересува. Независимо, дали става на въпрос за секса и интимните взаимоотношения. Или пък за гъбичките по различните части на тялото. Интернет разполага със съвети за почти всичко – от прикриването на мръсна коса до билките и растенията, които ни помагат да преодолеем стреса. Един от наистина добрите методи за неутрализиране на тревожността и неприятното и въздействие върху нашата психика и физика е акупресурата. По-добре е да заложите на този древнокитайски способ, който и до днес е част от традиционната медицина там, отколкото на приема на въглехидрати. Последният има само краткотраен ефект!

Акупресурата наподобява изключително много акупунктурата. Може да се каже, че са сестри. Последната разчита на поставянето на игли на различни енергийни точки по тялото. Това се извършва с цел оказване на въздействие върху определен орган или с цел на работене в цялостно по-позитивна насока. Първата пък разчита единствено на директния допир с дланите, пръстите или лактите на ръцете. Китайската медицина, където практики се прилагат успешно и до днес, счита, че има две основни жизнени енергии, протичащи през човешкото тяло – Ин и Ян.

Тя разделя човешкото тяло на мислени меридиани, по които жизнените сили протичат. Когато има блокаж някъде то продължението на потока, ние се разболяваме. Можем да пробваме редовно да извършваме японския воден режим с цел детоксикация на организма. А също и да извършваме йога за премахване на стреса. Спазването на здравословен хранителен режим също само би ни помогнало да се чувстваме по-добре в собственото си тяло.

стелки, артресин плюс

Ето и за какво се счита, че може да помогне акупресурата:

  • Артритни болки и схващания;
  • Стрес, депресия, усещане за нервност и цялостно психическо неразположение;
  • Синдром на раздразненото черво;
  • Повече спокойствие и красота;
  • По-добър контрол на теглото и баланс между броя на приетите и изразходвани калории;

Какво Споделят Клиентските Мнения за Биомагнитните Стелки Artresin Plus?

Преди да преминем към обобщение на Artresin Plus мнения и отзиви от форумите нека поясним. Artresin Plus са биомагнитни стелки, които следват да окажат акупресурно въздействие върху тялото. Официалният им уебсайт гласи, че те благоприятстват усещането за свобода на движение. А също и да помогнат на тялото да центрира и балансира правилно тежестта си. Така че да не се оказва толкова голямо напрежение върху долните крайници, водещо до образуването на отоци, зачервяване и болка.

Клиентските мнения за тях, обаче, не са особено положителни. В отзивите и коментарите на потребителите, публикувани по онлайн форуми, подобни на“БГ Мама”, има сигнали за появата на кожни алергични реакции. Както и на други противопоказания и неприятни странични ефекти. Липсва информация за положителни промени. Цената на продукта е почти една и съща на лицензираната уеб-страница и онлайн търговските портали. Има и много измами с фалшификати на акупресурните стелки Артресин Плюс в уебсайтове, като Amazon, eBay, eMag.

artresin plus, стелки, магнитни

Нека обобщим негативните впечатления в клиентските мнения и отзиви за биомагнитните стелки Artresin Plus:

  • Липса на Положителни Промени;
  • Не Работят в Посока на Усещането за Свобода на Движение, Добрата Дневна Мобилност и Подвижност;
  • Нямат Сертификат за Качество и Потвърден Произход на Съставките във Формулата;
  • Налични Са Оплаквания от Противопоказания;
  • Неизвестен Производител;

Nota Bene! Ако вече сте закупили биомагнитните стелки Артресин Плюс преди да прочетете настоящето ревю, то най-добре спазвайте инструкциите им за употреба. Те са приложени в търговската опаковка и е възможно да ви помогнат да минимизирате проявата на противопоказания!

Движете Се Повече и Подхранвайте Тялото и Ставите Редовно!

артресин плюс, магнитни стелки, стъпало

Консумацията на храни, богати на фибри, Омега-3 и -6 мастни киселини и протеини е повече от важно. Това са естествени ‘смазки’ за ставите. Те ще ви помогнат да увеличите естествения синтез на колаген и еластин в тялото. Не забравяйте и за тренировките. Така ще бъдете винаги във форма и заседяването и атрофията на крайниците няма да е проблем за вас.

Накратко: Биомагните стелки Artresin Plus следва да имат акупресурно въздействие върху тялото, ставите и усещането за свобода на движение в крайниците. Наличните в Интернет форумите за здраво тяло в здрав дух мнения и отзиви на потребители, обаче, са негативни. Продуктът няма известен производител, произход на съставките. Липсва и Сертификат за качество и експертна оценка. Към настоящия момент, не препоръчваме прилагането му. Пазарът има и по-добри алтернативи за по-добро разпределение на тежестта на тялото.

Научете повече за най-добрата алтернатива на пазара – доказал се продукт – вижте Promagnetin мнения и отизиви тук.

Жени Сиракова

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *