Armor InnovaGoods – Магнитен Коректор За Изправена Стойка на Гръбнака

Магнитен Коректор Armor InnovaGoodsArmor InnovaGoods е магнитен коректор, който е дело на производителя InnovaGoods. Средството за положително въздействие върху правилната стойка на тялото и гръбнака е насочено към съвременен градски тип хора, които работят по цял ден пред компютър или под непрекъснато физическо натоварване, прихващайки навика да стоят или ходят изгърбени.

 

Отзивите и мненията на потребителите по Интернет форумите са предимно позитивни, като част от споделилите своите впечатления считат, че са успели да отпуснат напрежението в областта на гърба.

Основното му действие е да създава подходяща опора на тази част от тялото, така че тя да може да приеме естествено изпъната и изправена позиция. Моделът на магнитния коректор Армър ИноваГуудс е унисекс и еластичен, прилягайки на мъже и жени от всички възрасти. Има телесен цвят, което го прави практически незабележим под всекидневното работно облекло. Прикрепя се към кръста с лепенки от велкро. По-долу следват описани неговите подробни продуктови характеристики.

Как Да Предотвратим Изкривяванията на Гръбначния Стълб?

Магнитен Коректор Armor InnovaGoods, мъж с болки в кръста

Макар и често да не му обръщаме достатъчно внимание, гръбначният стълб е един от най-важните органи в човешкото тяло. Естествената му S-образна форма действа като своеобразен амортисьор, поемащ всякакъв вид напрежение, оказана върху човешкото тяло. Структурата му е изключително гъвкава и еластична и действа като основна връзка между прешлените, черепа, кръстовата кост и 33-те прешлена, разположени по дължината му.

Освен това е и своеобразна магистрала, чрез която нервните импулси, изпратени от мозъка стигат до съответните части от тялото. До някое от най-често срещаните изкривявания на гръбначния стълб (сколиоза, кифоза и лордоза) може да се стигне при прекарване на продължително време в изкривена позиция на тялото – в училище, вкъщи или на работа.

Неправилното балансиране на тежестта на раницата и на дамската чанта също може да са причина. Похапвайте редовно и банани. Едно от многото му полезни приложения е това да укрепва костите.

Ето и какво можете да направите с цел своевременна превенция:

 • Не съсредоточавайте тежестта само в едната част от тялото.
 • Консумирайте повече храни с калций.
 • Упражнявайте мускулите на гърба с тренировки.
 • Практикувайте йога.
 • Ранната диагностика винаги помага.

Кои Спортове Не Помагат При Гръбначни Изкривявания?

Магнитен Коректор Armor InnovaGoods, гръбнак

Всеки специалист ще ви каже, че спортът допринася значително за придобиването и запазването на правилната стойка на тялото. Но никой не би и отрекъл, че има и определен тип физически активности, които по-скоро биха навредили и направили позата още по-изгърбена.

Спортните доктори считат, че баскетболът, футболът, тенисът и волейболът само могат да навредят на изтънчената ни походка. Леката атлетика и плуването пък са идеални за това да държим гръбнака си винаги в изправена позиция. Йогата е препоръчителна като способ за контриране на негативните ефекти от седенето по цял ден в неправилна поза.

Сега ще обърнем повече внимание на магнитния коректор Armor InnovaGoods Wellness Care, чийто базиран във Валенсия, Испания производител ИноваГуудс счита, че може да повлияе по положителен начин на стойката, в която повечето от нас прекарват дена си. Клиентските отзиви и мнения за средството също клонят към позитивното. Нека разберем, какви биха били потенциалните ползи от продукта.

Как Действа Магнитният Коректор Armor InnovaGoods?

Изправената стойка на гръбначния стълб не само ни кара да изглеждаме по-високи и стройни, но и намаля риск от това да развием хронично заболяване на ставите. По-голямата част от съвременния млад градски тип хора работят в офис и стоят пред компютър по цял ден. Това създава много малко предпоставки за извършването на каквото и да било движение, а и ни изгърбва.

Иновативният коректор Armor InnovaGoods Wellness Care е дело на популярен испански производител на различни типове решения за различни проблеми в бита и ежедневието. Продуктът е  направен от PU (полиуретаново) покритие, което го прави разтеглив и еластичен. Може да се носи от хора с до 110 см. обиколка на талията.

Разполага с 12 магнита, разположени по цялото му протежение, които служат като подходяща опора за гръбначния стълб. Дизайнът му е издържан в телесен цвят, така че лесно и удобно да бъде носен под работното или ежедневно облекло. Друг бонус е, че е унисекс и приляга и на мъже, и на жени.

Ето и всичките характеристики на средството за повлияване на изправената стойка:

 • Подходящ за Работещи в Офис Или Постоянно Физическо Напрежение;
 • Може Да Бъде Носен от Хора с До 110 см. Обиколка на Талията;
 • Телесен Цвят, Който Не Изпъква Под Дрехите;
 • Ергономичен Унисекс Модел с PU-Покритие;
 • 12 Стратегически Поставени Магнита;
 • Пере Се На Ръка;
 • Следва Да Повлияе Положително Върху Изправената Стойка на Тялото и Да Допринесе за Отпочиването на Мускулите в Областта;

Nota Bene! При производството на отделните модели от продукта може да са допуснати съвсем леки изменения в неговите технически параметри. Следва да се подчертае, че коректорът се пере само на ръка, иначе рискувате да навредите на качеството му!

Поръчка, Доставка и Цена на Магнитния Коректор Armor InnovaGoods Wellness Care

Магнитен Коректор Armor InnovaGoodsВсеки желаещ да допринесе за правилната си стойка може редовно да извършва подходящите за целта физически упражнения. Ако искате да работите по изправената поза на гръбнака си и докато работите, можете да поръчате магнитния коректор през неговия официален сайт. Единственото, което клиентът следва да направи, е да попълни актуалните си данни в кратък формуляр.

Това е нужно, за да може с тях в най-кратък срок да се свърже представител на дистрибутора по телефона и да бъдат уточнени детайлите по доставката. Към момента тече и актуална промо-оферта с лимитирани бройки от продукта. Най-бързите да изявят желание да участват в нея могат да го вземат с -50% отстъпка от оригиналната цена!

Хранете Се Правилно и Правете Упражнения!

Магнитен Коректор Armor InnovaGoods, майка и дете на верандата

Никой друг освен нас не носи отговорност за нашето здравословно и естетическо състояние. Трябва да се стараем да спазваме подходящ хранителен режим, който да снабдява тялото ни с нужните полезни вещества, както и да извършваме редовна физическа активност, която да ни раздвижва и поддържа в топ форма. Нека си помогнем сами, за да сме в хармония със себе си и околния свят!

Жени Сиракова

2 коментара

 1. Криси януари 10, 2019
  • Jenya Sirakova януари 10, 2019

Leave a Reply