Aqua Disiac – Положително Повлияване на Либидото за Него и Нея!

Aqua Disiac спрейAqua Disiac е ново предложение на пазара на средствата за повлияване на либидото, поднесено под формата на парфюм, чийто аромат наподобява този на човешките феромони. Секси аксесоарът вече може да бъде свободно закупен и у нас чрез попълването на кратък формуляр, с който клиентите заявяват своето желание за покупка. Важно е да бъде оставен актуален телефонен номер в заявлението, за да може с тях да се свърже представител на дистрибутора и да бъдат уточнени детайлите около доставката.

 

Продуктът не може да бъде намерен в аптеките, нито в портали от типа на eBay, eMag или Amazon. Парфюмът с аромат на феромони Аква Дизиак е дело на своя едноименен производител, който цели да представи нов подход към създаването на подходящи предпоставки за участието в един удовлетворителен за всички акт на интимност. Мненията на клиентите за флакончето, което цели да окаже положително въздействие върху степента на възбудимост и чувствителност са положителни. В наличните по онлайн форумите за различни сексуални практики и аксесоари отзиви и коментари не се срещат сигнали за възникване на противопоказания. Приложението също е описано като лесно изпълнимо. По-конкретни детайли следват по-долу.

Aqua Disiac парфюм, жена и мъж в легло

Сега ще научим още няколко любопитни факта за парфюмът с обаятелен аромат Аква Дизиак. Неговият създател го счита за добро средство за събуждане на страстите. Насочено е предимно към представителките на нежния пол, но може успешно да бъде прилагано и от мъже. Броят на положителните мнения и отзиви за него в коментарите и оценките на потребителите по онлайн форумите за секс-аксесоари расте, а липсват и сериозни индикации за наличието на странични ефекти.

Какво Е Парфюмът с Аромат на Феромони Аква Дизиак?

Това средство за подчертаване на сексуалната възбуда включва единствено натурални екстракти, което го прави теоретично безопасно за редовно нанасяне върху кожата. Производителят съветва клиентите да се придържат към наличните в неговата опаковка инструкции за безопасно ползване. Към момента не са известни оплаквания по отношение на възникнали странични ефекти и противопоказания.

Aqua Disiac, мъж и жена в кухня

Начинът на прилагане на секси парфюма Aqua Disiac е следният:

 1. Прилага се локално върху кожата на китките или шията чрез впръскване.
 2. Участъците от дермата, по които има отворени рани, както и очите, не са подходящ участък за нанасяне.
 3. Употребата трябва да се извърши минимум 20-30 минути преди полов контакт.
 4. Продуктът се съхранява на сухо и прохладно място, далеч от пряка слънчева светлина.

Потребителските мнения и коментари за парфюма с полъх на еротика са предимно позитивни и посочват следните силни характеристики:

 • Ефирен Еротичен Аромат, Който Повлиява Положително на Сетивата;
 • Може Да Бъде Чудесен Аксесоар, Който Добавя Нотка на Пикантност Към Интимната Среща;
 • Био-Формула с Натурални Екстракти, Които Не Предизвикват Дразнения;
 • Удобна Процедура По Поръчка и Доставка;
 • Съобразеност на Стойността със Стандарта на Живот в България;

Nota Bene! Макар и да няма сериозни индикации за възникването на противопоказания или странични ефекти, не е невъзможно такива да се проявят. Придържайте се към инструкциите за правилно приложение!

Aqua Disiac, мъж и жена в легло

Кои Са Основните Съставки във Био-Формулата на Парфюма Aqua Disiac?

Производителят определя основните съставки на това средство за събуждане на възбудата и либидото като натурални растителни и билкови екстракти. Към тях е добавен и глицерин за по-лесно проникване през повърхността на кожата.

А ето и конкретните основни компоненти:

 • Екстракт от Листа на Форсколин: Един от най-известните представители на семейството на ментата. Повлиява по положителен начин на либидото, стимулирайки синтеза на полови хормони в тялото.
 • Екстракт от Листата на Камелия: Наситен с антиоксиданти. Има подчертани възбуждащи сетивността и повишаващи нивата на енергия свойства.
 • Растителен Глицерин: Натурален продукт, който подобрява пропускливостта на дермата. Хидратиращ агент, успяващ да проникне в дълбочина. Ревитализиращи и освежаващи свойства.

Мъжете Са от Марс, А Жените – от Венера?!

Ако случайно жена ви започне да се оплаква от пристъп на мигрена или силно главоболие, когато се опитвате да постелете пътя и към спалнята с рози и свещи, то това означава само едно – издразнили сте я със своя постъпка и тя се опитва да ви накаже, като ви лиши от полагащата се креватна гимнастика. Можете да се пробвате да я съблазните с билки за сексуално блаженство, но тя най-много да ви отговори, че вие имате спешна нужда да третирате увеличената си простата със специализирани храни.

Aqua Disiac, мъж целува жена в легло

Постарайте се подробно да проучите, какво точно я е отблъснало от вас и да не го повтаряте повече. Защото нежният пол не страда от липса на желание за романтични приключения между завивките. Женската сексуалност е изключително сложна и дълбока. Вземете инициатива и предложете да направите нещо ново и разнообразно.

По-долу следват 7 добри насоки относно това, как да я предразположите за акта на интимен екстаз и наслада:

 • Поканете я на дълга любовна игра и обърнете внимание на всяка една част от нейното тяло. Можете да попаднете на някоя нова ерогенна зона.
 • Жените често са неуверени в собствените си умения – правете и повече комплименти относно това, колко е красива и какви смайващи умения в креватната гимнастика има.
 • Гледайте я в очите, докато правите секс. Това създава усещане за интимна близост, а и действа като възбуждащо средство.
 • Говорете с нея, докато правите любов. Дамите обичат комуникацията. Тя ги отпуска. Питайте я, дали това, което правите, и харесва.
 • Назовавайте я по име. Това ще я накара да се чувства специална.
 • Разменете ролите и се опитайте вие да и доставите орално удоволствие. Тъй като женската физиология е по-специфична, поинтересувайте се, кое точно и харесва и тогава започнете да слизате там долу.

Сексът Подобрява Настроението и Имунитета:
По време на полов акт в човешкото тяло се освобождават значително количество ендорфини, както и окситоцин и допамин. Тези хормони и вещества отговарят за повишаването на настроението, създаването на усещане за щастие и удовлетвореност от живота. Друг интересен последващ ефект от редовните упражнения в леглото е по-високия синтез на антивирусни и противобактериални тела – те нарастват с цели 30%.

Положителните страни на здравословния сексуален апетит включват и:

 1. Забързване на метаболизма;
 2. По-добро кръвоообращение и циркулация на кръвните клетки;
 3. Засилена памет, концентрация и цялостна мозъчна дейност;
 4. Повишаване на личностната самооценка;
 5. Позитивно отношение към нещата от живота и прилив на енергия;

Как Да Поръчам на Достъпна Цена в България?

Всеки желаещ да добави нотка на интимно любопитство и да подчертае усещането за взаимна наслада от интимния акт на споделяне на тялото може свободно да го направи на неговата официална уеб-страница, попълвайки кратко заявление. Клиентите следва да оставят актуален номер за връзка, тъй като в най-кратък срок ще ги потърси представител на компанията-дистрибутор за уточняване на детайлите около адреса и датата за доставка.

Начинът за плащане е чрез метода на наложения платеж при получаване на продукта. Текущата промоционална оферта позволява средството за повлияване на усещането за възбуда и нивата на либидото Аква Дизиак с -50% отстъпка от неговата оригинална стойност.

Развържете Фантазията Си и Я Оставете Да Ви Води!

Aqua Disiac, мъж сваля сутиен на жена

Липсата на разнообразие в интимен план често води до създаване на чувство за отчуждение между партньорите. Постарайте се да създадете достатъчно предпоставки за интересни и авантюристични преживявания. Дори и най-обикновената смяна на обстановката ще въздейства положително на ситуацията!

Накратко: Парфюмът за подчертаване на усещането за интимност и благоприятстване на сексуалното желание Aqua Disiac включва био-компоненти, което го прави една от натуралните алтернативи на пазара за средства за позитивно повлияване на либидото.

 

Жени Сиракова

4 коментара

 1. Лариса Стефа̀нова март 14, 2019
 2. Яна март 21, 2019
 3. Anita март 30, 2019
 4. Гергана Алексиева април 4, 2019

Leave a Reply